söndag 31 maj 2009

Mors dag som mamma med mamma



Fick en tunika/klänning av mamma idag, love it! TACK!



En dag på stranden...mamma, sys och Ella badar där nånstans:)

Min underbara mamma i bästa form:)


Min fina syster och mamma. Eftersom mamma alltid asgarvar försökte vi med morfars knep, vända sig bort och titta när jag ropar,blev ju verkligen bättre:) Hahaha, suprise, nopp



Försök att få en normal bild med oss

Att vara mamma är det bästa som finns, idag är jag extra lycklig. Vi har haft en underbar dag på playan. Värme, sol och kärlek. Med mina barn, min mamma, syster och kusin. Männen va idag på solvalla och kolla/spela på trav (elitloppet). En riktig tjejdag. Barnen låg i vattnet mest hela dagen innan Alma följde med en kompis på bio. De var inte jätte skönt i vattnet men mina barn verkar inte känna skillnad....är det sol är det sommar.
På playan såg vi Linda Rosing me sin nya karl, barn och sin gravida mage. (mest till dig lillsys som gillar a b c och ö kändisar:)) Alla ska verkligen ha barn nu, börjar längta själv...

Första gången jag fick barn var en oförklarlig händelse likaså alla känslor som flöt med. Det är stort, att allt bara går bra...ett mirakel. Andra gången blev jag lika överraskad igen, ett nytt mirakel. Barnen lyser upp varje dag fö mig, de värmer mitt hjärta och tar bort min sorg. De är för dem jag lever, de betyder allt.

En sån här dag är jag även lycklig över att ha en mamma som lärt mig vad värme, kärlek och glädje är. Det var mysigt att fira dagen med mamma där även jag var mamma.
Tack barn för att ni finns och tack mamma för att du är världens bästa, läckraste och gladaste mamma. Älskar er! Tack sys för du va me idag, vad vi yra, solsting kanske...haha, Älskar dig.

Ni är det finaste jag vet
Ni är det dyraste i världen
Ni är som stjärorna som vindarna som vågorna som fåglarna som blommorna på marken
Ni är min ledstjärna och vän
Ni är mitt tro mitt hopp min kärlek
Ni är mitt blod och mina lungor mina ögon mina skuldror och mitt hjärta.......

Kram

4 kommentarer:

Erika sa...

Vad fint du skriver om oss! Tack själv! Det var en toppendag! Både att få vara med vår alldeles underbaraste mamma, vara med dig och barnen tillsammans där det verkligen syns hur mycket dom älskar dig som mamma, och få leka och ta hand om barnen och på så sätt även själv få testa på livet som mamma =) Älskar dig med i massor! va flummiga vi är att ta bra kort, aldrig nån som är nöjd. Jag är svullen av min medicin, mamma bara asgarvar och då kan inte du heller sluta. Men i dom här bilderna utstrålar verkligen mammas personlighet, eller hur? Hon är ju bara sötast! Vi har världens bästa mamma! OCh två små troll tycker att du är det för dom, det vet jag!
Tack igen för idag.
Puss o kram från lillasyster och moster

karin sa...

linda rosing har jag redan sett faktiskt, hehe. inte så intressant att se på :P önskar att jag också var med, men låg hemma bakis istället... får skylla mig själv :P ser ut som ni hade en toppendag iallafall, det är ni värda. Älskar er alla! puss & kram lillsys

Pappa sa...

Hej
tack för att jag får läsa din blogg.många fina tankar som du skriver ner Lättare att skriva än att prata har du alltid haft.Håller med om att du har världens bästa mamma.Var rädd om henne.Dina systrar och du själv är inte så dumma heller.
snart sommarlov och hoppas at vi får träffas något i sommar.Kanske inte hela sommaren som förr ,men några dagar
Papppa

Mamma Inger sa...

Det är viktigt att ta vara på dagar
man kan vara tillsammans, med de som betyder mycket för oss. Vi hade en mycket lång och tramsig stund tillsamman i väntan på att papporna skulle dyka upp. Synd att inte er lillasyster Karin var med. Det är sådant man kommer ihåg.Det var ett kallt!!! första dopp,men vad gör man inte för barnbarnen, det var skönt efteråt.Tack mina tjejer för det du skrivit Paulina och de komentaren från dig Erika. TACK FÖR EN MYSIG DAG!
Kram på er! Mamma

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se