tisdag 23 juni 2009

Playan


Denna bild säger väl allt? Sommar sol värme och glada miner.
Idag packade jag för playan, tog vagnen till Ella och tur var väl det. Vilken packning. Picknick, leksaker, badkläder, handdukar mm. Men gick riktigt bra, med hjälp från en duktig storasyster (Alma)
Som tur är går vi på 10 min så inte så lång väg. Älskar att bo så nära både klippor och badstrand. Var rätt lugnt idag, folk jobbar väl än.
Alma låg i vattnet nästan hela dagen, trots att jag smörjde henne hela tiden ser det nu ut som om hon har en vit bikini på sig? Tur att barnen har lätt för att bli bruna och inte bränner sig. Barnen lyckades få i mig två gånger i vattnet också, vad gör man inte för sina barn?
Ella ville åka rutschkana och bad på sina bara knän. Mamma Paulina är lite mesig och rädd så ville inte gärna och vem kom tidigteftermiddagen från jobbet och räddade mig? Jo en trogen man, T. Han åkte två gånger sedan med Ella. Thank Good, jag slapp:) Hade dock varit tvungen om han inte kommit innan den stängde då jag lovat och man måste ju hålla det man lovar.

I morgon blir det stranden igen, med ny picknick.
Man blir lite gladare av solen, visst?

Har dock tänkt mycket på "situationen" denna vecka då Alma har öron som en....ja vad säger man? Jag måste tänka mig för HELA tiden, hon hör allt. När det gäller det som hänt. Igår hade hon hört ordet fängelset och koppla det direkt till "honom". Som tur är bryr hon sig inte om "den dumma gubben" som hon säger. Hon säger även"han är inte min pappa, det är T som är". Det gör mig trygg och glad. Även om det kommer en dag hon vill veta mer. Nu bryr hon sig inte alls. Jag har inte sagt att hon ska hata honom eller så, det är något hon förstår och väljer själv. Hatar gör hon inte men bryr sig inte. Han är ingen för henne bara. Barn är kloka och förstår mer än man tror. Hon vet att han var elak mot mig och det räcker. När hon frågade om han varit dum mot henne svarade jag Nej. Att han inte brytt sig är väl dumt men det bästa han någonsin gjort.

Nu blir det dusch och smörja in min solbrända kropp, hoppas jag inte vaknar upp som en röd tomat i morgon....
Sen blir det DHW och avkoppling.
Take care.

Kram

Underbar strandkant och finns det nåt gulligare än barnfotsspår?



4 kommentarer:

Inka sa...

Låter som du haft en riktigt bra dag. Det är du verkligen värd. Kram

Tussemaja sa...

Vad härligt det ser ut vid stranden/klipporna!
Du har en award hos mig :)

Linda sa...

Åhh minns du våra varma sommardagar i Vasaparken när ungarna var små?

P&K

Paulina sa...

Tack allesammans och Linda SÅKLART minns jag dagarna med våra små i parken. Underbart!
Kram

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se