onsdag 16 september 2009

Gott och blandat

Först vill jag bara säga att jag har skrivit lite fel i förra inlägget:) Eller det har blivit fel på vägen någonstans. De 25 miljoner som de fått var avsatt för forskning och de hade vi självklart inte sökt men vi fick svar därifrån?! Vi hade sökt de andra....orkar inte förklara mer men blev som jag klagade på fel sak. Tack kusin för att du skrev till din yra, sjuka, tankspridda och brist på mycket vitamin och järn kusin:)Måste väl ta itu med problemet men det får vänta lite. Vill ju dock veta vad som hänt på vägen.

Mår idag lite bättre iaf, ingen feber och kan svälja. JIPPI! Men blir nog lite glass och nån värktabett ändå, min tandvärk gör sig ihågkommen med storm. Kanske den som spökat hela tiden med någon inflammation eller infektion?
Mina föräldrar var här igår och tog hand om mig som ett barn på nytt, de lagade pannkakor till barnen och läste deras sagor. Jag fick två pannkissar i sängen, hm.
Det var skönt att bli befriad från vardagssysslorna men man saknar att ligga där med barnen på armen och läsa på kvällen när man inte gör det.

Det är en återkommande känsla, ibland känner man att det vore kul, mysigt och skönt att göra något med vänner, man eller liknande men när man väl gör det så kommer saknaden till barnen. Jag tror ändå att egen tid, på tu man hand tid och vännertid är viktigt. Det gör mig till en bättre Paulina, en bättre mamma och medmänniska. Att fylla på med krafter och ork och bara bry om sig själv behöver vi alla. Istället för att få dåligt samvete för når vi gör det. (En annan sak om man lämnar bort barnen varje helg för att festa).
Förra våren var T och jag i Valencia, vi har alltid försökt åka någonstans varje år bara några dagar. Nu dags för någon vänresa tycker jag.

Idag är första dagen jag ser moln och hösten gör sig lite påmind, har varit en underbar sensommar. Hoppas hösten bjuder på många vackra dagar så man kan gå längst vattnet och njuta av naturen. Min syster njuter just nu av "min" fd natur då hon är inneboende hos T pga jobb. Fick i förrgår en bild på vår badplats och att hon satt vid klipporna och sa att det var så underbart. Lite längtan hem blev det....

Nu blir det lite brunch, sen dagisplatssökande. De ringer ju inte upp så man får ligga på som en igel.

Kram på er

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, inte kul att vara sjuk, stackare!
Gick genom Kista gallerian och blev tråkigt påmind om att jag inte längre kan ringa dig och bestämma "date" där :( KOM TILLBAKA !!!!
Har du varit inne på Aftonbladet.se idag? Aschberg har en programsnutt om ungdomar som blivit utsatta för övergrepp på läger. Jag tror på kemisk kastrering för vissa...!!

Kram H

Paulina sa...

Ja känns tomt utan mina vänner, saknar att ses så där bara en eftermiddag för lite snack:)
Ska kolla Aftonbladet, det skrivs mycket om sånt usch....

Kram P

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se