söndag 11 april 2010

Kalla fakta, koppleri och våldtäkter

Ser nu på kalla fakta, känner igen mig. Tänker på kostymnissar som träffar mig för pengar tillsammans med "han". Det är "han" som fixat mötena, han följer med, är ofta med i själva sexakten med annars tittar han på.
Känner igen hur de ser ut, finklädda, familjefäder, vissa till och med snygga.....trevliga till en början men när sexet börjar blir de förbytta, det ska vara hårt, brutalt.
Gangbang, dessa möten.
Dessa tillsynes vanliga män, killar, gubbar.....

Trasiga, svaga tjejer pratar de också om nu i kalla fakta.....absolut de finns, men jag har mött de motsatta tjejerna med. Hela, starka med ett tryggt nätverk runt sig. Det finns bland alla. Vi kan inte "dömma" ut eller peka ut några, detta kan ge ännu mer skuldkänslor för de "starka, lyckliga och trygga" tjejerna. Ingen ska bli bli behandlad så här, oavsett vem man är.
Tyvärr har många dålig självkänsla och vill hjälpa sig själv med detta, att bli uppmärksammad av dessa män. Ibland går man då så långt att sälja sig själv. Detta är något att jobba med.

Så starkt av denna "Maria" som gick in till polisen och anmäler detta, det ledde till stora nyheter, åtal och domar. Tankarna går till dessa flickor och alla ni där ute som lever i detta eller lyckats ta er bort därifrån.
I dessa härvor som kommit fram framkommer direktörer, polismästare. politiker, lärare, scoutledare mfl.
Fy....åt dessa män. Tyvärr finns det mycket sådant ute i landet idag. Det måste vi veta och jobba med. Dessa män går igång på det dominanta sexet, att bestämma. De är inte ute efter ett jämställt sex utan kontroll och makt....

En professor säger att 1-2 % män har någon sexuell avvikelse, ofta då flera. Dessa avvikelser kan vara sadistiskt sex, urinsex mm.
han säger också att om man inte får hjälp kommer man säkerligen göra det igen. Idag får man ju ingen hjälp i fängelset, eftersom terapin är frivillig och de anser sig "oskyldiga". Många döms bara till böter för sexköp med....
Skrämmande att det finns många gärningsmän där ute, brr

Ta hand om er....
Tack mina fina flickor och T, för en underbar dag i solen...lillan cyklar nu själv och vi vuxna har ont i ryggen efter allt spring:)Men ett soligt vårväder råder verkligen bot på det, hoppas det råder bot på mig med....blev sjuk under dagen. Så nu blir det en soffkväll o sova tidigt, måste bli frisk.

Kram Paulina

1 kommentar:

Anonym sa...

Det verkar som att du målar männen till monster kollektivt, och att kvinnor/tjejer aldrig kan begå brott eller dylikt, vilket är helt fel. Ang. koppleri så är det mycket vanligt att kvinnor är iblandande. För mig, när du kollektivt bestraffar mön, är du som är boven med dina vidriga åsikter.

En studie som BBC tog upp är att åtalet mot kvinnliga pedofiler har ökat med 400% sedan 2004. Experter påpekar att det är inte för att kvinnor begår mer brott, utan att _medvetandet_har ökat. Dvs. det är fel att tro att kvinnor aaaaldrig kan begå det ena eller andra, då skyddar man per automatik kvinnliga förövare.

En annan tankbeställare, hur många tycker inte att det är moralisk rätt att en kvinna ger en man örfil om denna känner sig kränkt? En man som gör samma sak är en hustrumisshandlare - givetvis syns våld och övergrepp mer om man redan har förutsatta meningar som pekar åt samma riktning. F.ö rekkomenderar jag dig att läsa läkaren och jämställdhetsarbetaren Pelle Billings blogg.

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se