torsdag 25 november 2010

Idag är jag stark!

Gårdagens föreläsning jag höll på unifem gav mycket. Älskar när nya kraften kommer och man blir laddad på nytt. Nya bra kontakter och framtida möten, ser jag verkligen fram emot!

Idag är det studiedag på skolan så jag och mina älskade döttrar myser samtidigt som blåsten och snön far därute. LillSpike drunknar i snön när man är ute med honom:)

Har tänkt på en sak, detta med att ha kommit över saker eller inte. Jag känner att jag bearbetat och det är befriande att inte längre vara i hans grepp och tankar. Men å andra sidan har jag lärt mig så mycket att jag frivilligt håller mig kvar i vissa minnen, känslor och tankar just för att kunna förstå och hjälpa andra. Alla situationer och människor är unika men är säker på att det kan ge något.
Känns bra att ha vänt det mörka.
Sen vore det lustigt om man aldrig blev påverkad, ledsen eller rädd ibland. Det är ändå grova saker och känslor styr man inte över. Att acceptera det som hänt och kunna kontrollera dessa känslor är för mig bearbetning och jag känner mig stark som tagit mig igenom detta mörker.
Och vi alla har dåliga dagar.....med eller utan mörk historia. Det har man rätt till.
Har även lärt mig visa mig svag, be om hjälp- det är styrka!

Tack mina älskade riktiga vänner och tack allihopa som lyssnade på mig igår. Alltid berörande att höra era åsikter efteråt. Det ger mig så mycket. Ge och ta är viktigt. Och som någon sa, detta är mitt uppdrag, att dela min historia för att hjälpa andra! Det var menat och jag tar till mig det positiva i det (förstå mig rätt)

Och ni därute, ni är värdefulla och viktiga!

Kram P

5 kommentarer:

att flyga utan vingar sa...

Du är SÅ otroligt viktig och värdefull!1
många kramar

Anonym sa...

En fantastisk föreläsning idag i Jönköping.Tack!Lottie

Emma sa...

Tack för en givande dag! Ser fram emot att ses
Emma

ingela --kämpisen sa...

hejsan...ville bara lämna ett avtryck...läste om dig i amleia (tror jag)
stå på dig, du verkar väldigt stark tjej...kram

Paulina sa...

Tack allesammans för stödet, betyder så oerhört mycket.
Emma, hör av dig:)
Kram

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se